-3- Fujitsu-General ASYA LKC klíma felszerelése egy hálószobába

Módosítva: 2012-08-11 17:38:51

Minden klímaszerelés a felhasználó igényeinek, elvárásainak pontos feltérképezésével kezdődik. Olykor az értékesítő szava kukába kerül, mert Ő nem feltétlen gyakorlati szakember...

Amikor már a nyomvonal egyeztetésre került, akkor egy vékony fúrószárral kijelölésre kerül a faláttörés helye (bentről kifele)... Ügyes, rutinos szerelő nem borítja ki a fél ház oldalát. Tessék megnézni azt az apró kis furatot a falon... Ha ez a kijelölés megvan, akkor lehet elhelyezni a kültéri tartó konzolt is.

A video HD, vagy esetleg video 3D felbontásban történő megtekintéséhez látogass el a youtube referencia oldalra.


Youtube referencia video

 eredeti video megtekintése itt

Most, hogy a kisvideo megosztásával beletekinthettél egy faláttörésbe, remélem megérted, hogy mekkora munka van az mögött, hogy a falad nincs szétverve (belülről) és a falad nincs kiborítva kívülről....A faláttörés utolsó 2-5 cm-es részét mindig kívülről, visszafele kézzel vésve végezzük el.
Megkezdődik a dekorcsatorna rögzítő bilincsek, rézcsövek, szigetelések, kondenzvíz elvezető csövek, elektromos kábelek szerelése.

Amikor minden a helyére kerül, akkor következik a dekorcsatorna felpattintása mind a beltérben, mind a kültérben.

A Frigo Trade Team Klíma Kft szerelői minden apró részletre figyelnek. Így többek közt a készülék oldalán a gyári kikönnyítést nemes egyszerűséggel nem kitörik, hanem úgy vágják ki, hogy az általunk használt dekorcsatorna eltakarja azt. Ezek apró dolgok, de ezek teszik megjelenésre is széppé egy adott klímaberendezés telepítését.
Háló szobában ügyelni kell arra, hogy a készülék a lehető legtávolabb kerüljön a sarkoktól, hangvisszaverő, felerősítő tárgyaktól. Továbbá ügyelni kell arra, hogy a kialakuló légmozgás még véletlenül se legyen érezhető azokon a helyeket, ahol tartósan tartózkodunk (alszunk)!

 

A video HD, vagy esetleg video 3D felbontásban történő megtekintéséhez látogass el a youtube referencia oldalra.

 Youtube referencia video

 eredeti video megtekintése itt

A klímaszerelés elkészült. Úgy gondolom, hogy nem csak bent, de kint is szép és esztétikus kivitelezés történt.

A referencia képeken feltüntetett készülék megvásárolható itt: Fujitsu-General ASYA LKC
Kivitelezést végző cég elérhetősége:
Frigo Trade Team Klíma Kft - kivitelezés

 ... vissza a referencia ajánlóba>>>